Programajánló

Az előttünk álló egy hónap alatt több, igazi élményt kínáló aktivitással és rendezvénnyel örvendeztetjük meg az érdeklődőket.

A sorban elsőként a 2018/2019-es szezonban is folytatódik a Mentorprogram, hiszen 2018. augusztus 17-én (péntek) 08:45 órától a Kétegyházi Rákóczi Sportegyesület növendékeit fogadja első csapatunk. Az ilyen jellegű programok alkalmával a fiatal sportolóknak lehetősége nyílik egy közös edzésre a Békéscsaba 1912 Előre első csapatával, meglátogatják az öltözőket és minden olyan “titokra” is fény derül, amely a nagyközönség előtt rejtve marad – azaz bepillanthatnak a kulisszák mögé. Az esemény által okozott izgalmat természetesen ez alkalommal is ajándékokkal,  beszélgetéssel és fotózással fokozzuk.

A folytatásban 2018. augusztus 27-én (hétfő) 16:00 órától a békéscsabai Szent István téren találkozhatnak személyesen első csapatunk tagjaival és a szakmai stábbal, amikor a Sporthétfő elnevezésű városi rendezvényen tesszük tiszteletünket. Az eseményen közös focizással és vicces feladatokkal dobjuk majd fel a hangulatot.

Az események csúcspontja azonban 2018. szeptember 7-én (péntek) várható, hiszen érkezik a Futball Éjszakája. Nyugodtan leírhatjuk, hogy ilyen még nem volt – hiszen a 4-es Honvéd utcai Békéscsaba Labdarúgó Akadémián, villanyfény mellett várunk minden érdeklődőt 16:00 órától, egészen 23:00 óráig. A részletes programot és az érdeklődők számára is lényeges információkat természetesen nemsokára közöljük.

Programjainkra minden érdeklődőt, szimpatizánst és szurkolót szeretettel várunk!