Jelentkezés

Valósítsd meg az álmaidat Békéscsaba legnagyobb sportklubjánál, ahol az emberséget nem írja felül a szakmaiság, és ahol garantált a megfelelő közeg és a jó hangulat – legyen szó akár az örömfociról, akár a topfutballról.

Folyamatosan várjuk utánpótlás-korú gyermekek és fiatalok jelentkezését a Double Pass által auditált Békéscsaba Labdarúgó Akadémiára. Fontos, hogy a jelentkezési lap kitöltése előtt ismerd meg klubunkat, hiszen a Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület egy különleges közösség, amely felelősséget vállal tagjaiért. Egyesületünk megismeréséhez a legjobb, ha végigböngészed honlapunkat!

Honlapunkon közzétett értékeink mellett további érdekességeket is találhatsz rólunk közösségi média felületeinken, így a Békéscsaba 1912 Előre SE Instagram, Facebook vagy Twitter oldalán.

 
  • A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges, amelyet az alábbi űrlap kitöltésével gyorsan megtehetsz! A kitöltött jelentkezési lap elküldése után kérjük a jelentkezőket, egyeztessenek edzésidőpontot a korosztályos edzővel.

    A *-gal jelölt mezők kitöltése és az ellenőrző kód beírása szükséges.
 

Captcha-kód