Gyirmót SE Győr – Békéscsaba 1912 Előre SE

MLSZ Regionális U15 Kiemelt – Rájátszás 2. forduló

Gyirmót SE Győr – Békéscsaba 1912 Előre SE

0-2 (0-2)

A MÉRKŐZÉS MEGTEKINTÉSE INGYENES.

Időpont: 2022. június 8. (szerda) 11:00 óra

Helyszín: Győr, Alcufer Stadion

Cím: 9019 Győr, Ménfői út 59.

Játékvezető: Papp Ádám

Asszisztensek: Tóth Csaba János, Nagy Barnabás

Gyirmót: Fekete Mór, Árpási Bálint, Neskov Olivér, Árpási Kristóf, Fekete Ádám Attila, Szecsődi Bence, Szecsődi Máté, Neskov Milán, Szemeti Dávid, Lengyel Botond, Szabó Márkó. Cserék: Szabó Áron, Káli Zsombor, Cseszregi Csanád, Molnár Marcell, Botos Albert, Hajdu István Péter, Kim Jun.

Békéscsaba: Tóth Patrik, Anda Szilárd, Avramucz Dávid, Göblyös Sándor Robin, Molnár Márkó Gábor, Dávid Kende, Oláh Roland, Nagy Máté, Vörös Barnabás, Sinka Dániel Imre, Jass Nándor. Cserék: Kovács Tamás, Tóth Dániel, Susánszky Richárd, Homoki Lóránt, Kerekes Zsombor, Szabó Bence.

Gólszerzők: Oláh Roland (9. perc), Jass Nándor (24. perc).

Sárga lapok: Jass Nándor (13. perc), Molnár Márkó Gábor (15. perc), Neskov Olivér (47. perc), Homoki Lóránt (74. perc), Nagy Máté (75. perc).

A rájátszásban aratott kettős győzelemmel (2-0 és 0-2), összesítésben 4-0 arányú gólkülönbséggel, a bajnoki cím kiharcolása után szintet léptek, és a következő idényben már az U16-os korosztály első osztályú mezőnyében indulhatnak Balog Zsolt neveltjei. Ezzel együtt elmondható, hogy a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia minden csapata a saját korosztálya legmagasabb fokú bajnokságában folytathatja.

Balog Zsolt: – Nagyon örülök, hogy négy év munkáját sikeresen tudtuk lezárni és sikerült osztályt váltani, hiszen feljutottunk. Bízunk benne, hogy most már egy olyan színvonalas bajnokságban tudunk majd szerepelni, amit az elvégzett munka alapján mindenki teljes mértékben megérdemel! Remélem, hogy ez a csapat egyben tud maradni és meg tudja majd mutatni, hogy a legfelsőbb osztályban is ütőképes játékerőt képvisel a Békéscsaba. Ez azért is nagyon fontos játékosaimnak, hiszen remélhetőleg a jövőben még jobban tudnak majd fejlődni és még jobb labdarúgókká válhatnak. Szeretném megköszönni mindenkinek, elsősorban az utóbbi négy év munkáját és az ebben az időszakban nyújtott segítséget, valamint támogatást, hiszen mindezt a mai napon sikerült megkoronáznunk! Gratulálok a srácoknak a vereség nélkül megszerzett bajnoki címhez és a rájátszásban nyújtott nagyszerű teljesítményhez egyaránt!

Szívből gratulálunk!

Jegyzőkönyv