Nagyszerűen sikerült a kapustábor

Bombasztikusan sikerült a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia által szervezett háromnapos kapustábor.

Tekintettel a nívós programra és az oktatásban segédkezők névsorára, igen csábító volt a lehetőség minden kapus-növendék részére, így aztán hamar elfogytak a helyek. Az évek óta először – kizárólag kapusok részére – megrendezett intenzív programsorozat maximális létszámmal, 20 táborozó részvételével zajlott.

A három nap alatt nem csak a fizikai állóképesség javítása került terítékre, de sok-sok érdekes rávezető gyakorlatot, tréninget és mérkőzéseken gyakran előforduló szituációkat mutatott be Hanyecz János és Harmann József, akik hasznos taktikai tanácsokkal is ellátták a nebulókat. A második nap végén ráadásul vendégek is érkeztek, akik még magasabbra tették a lécet. Ribánszki László, Uram János és Czinanó Antal Áron a felnőtt csapataink hálóőrei, valamint Molnár Levente kapusedző is tiszteletét tette az akadémián. Az érkezőknek rettentően örültek a táborlakók és az ismerkedés után hatalmas lendülettel vágott bele mindenki a munkába. A fiatalokon látszott, hogy árgus szemekkel figyelnek, igyekeztek mindent megjegyezni és elsajátítani a rendelkezésre álló idő alatt. Az biztos, hogy az akaratban és lelkesedésben nem volt hiány, hiszen a sok-sok csatát megjárt, tapasztalt kapusaink és edzőink is rendesen megizzadtak a foglalkozások során.

Bízunk benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát és hasznosnak találta ezt a háromnapos tréninget! Megígérhetjük, hogy felbuzdulva a rendezvény sikerén, biztosan lesz folytatás és az is látszik a résztvevőkön, hogy sok a tehetséges fiatal, akik talán nemsokára már magasabb szinten is bemutatkozhatnak. Sok-sok kitartást és további jó munkát kívánunk!

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: