Szoros mérkőzést játszott az U13-as csapat

Szeged-Grosics Akadémia–Békéscsaba 1912 Előre SE 1-1 

Az U13-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre SE csapata a Szeged-Grosics Akadémia együtteséhez utazott május 27-én.  

Békéscsaba 1912 Előre SE: Belanka, Balla, Laurinyecz, Fülöp, Rotár, Stumpf, Rucz, Bozsányi, Bodnár. Csere: Szöllősi, Lázár, Benyovszki és Szűcs. Edző: Lászik Milán és Dürdő Péter.  

A két rivális háromszor is találkozott már egymással, egy döntetlen mellett egy, szegedi és egy békéscsabai győzelem született. 

Lászik Milán a mérkőzésről elmondta, csapata nem túl nagy iramú mérkőzést vívott riválisával. 

– Többet birtokoltuk a labdát, de az ellenfél egy pontrúgásból gólt szerzett a 17. percben. Sajnos a kapu előtt nem hoztuk jó döntéseket, így nagyon sok helyzetet elpuskáztunk, az ellenfél pedig ellentámadásaiból lezárhatta volna a mérkőzést.  A végén sikerült Stumpf révén egyenlíteni tudtunk, de így is volt több helyzetünk, hogy megfordítsuk a mérkőzést – ismertette. 

A Békéscsaba 1912 Előre SE a következő fordulóban az MTK Budapest együttesét látja vendégül a 4-es Honvéd utcai komplexumban. 

– Egy kiélezett szoros mérkőzést játszottunk, a srácok hozzáállásával elégedett vagyok, azonban az éles helyzetekben több vagányság kell – értékelt Lászik Milán.