Terhelés-diagnosztikai előadás

Időpont: 2022. május 31. (kedd) 15:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion – sajtószoba

A rendezvény ingyenes és az előadás időtartama – a szünetekkel együtt – várhatóan két óra.

Egyesületünk próbálja kapcsolatait minél szélesebb alapokra helyezni, ezzel is törekedve arra, hogy a gyermekek és Önök számára is egyre színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ez irányú gondolkodásunk egyik eleme lehetne az egészségügyi-, élettani ismeretek bővítése, információk közvetítése. Ezt szolgálja az a program, amelyre ezúton is szeretettel meghívjuk Önöket!

Ennek keretében dr. Tánczos Tamás terhelés-diagnosztikával foglalkozó sport-szakorvos látogat el hozzánk és tart előadást edzőinknek, szülői közösségünk tagjainak. Szeretnénk akár hosszú távú együttműködést is kialakítani a szakemberrel, amely magában foglalhatná a folyamatos kommunikációt, a gyerekek folyamatos vizsgálatát is. Klubunk kötelékében van olyan utánpótláskorú játékos, akit szülei a doktor úrhoz visznek rendszeres vizsgálatokra, így adott esetben már ismerős lehet Önök számára.

Miért lehet jó számunkra?

A terhelésdiagnosztikai-, valamint a kiegészítő vizsgálatok fontos részét képezik a modern sportorvoslás gyakorlatának. Visszajelzést adnak a játékos aktuális fizikai állapotáról, terhelhetőségéről, esetleges rejtett rendellenességek fennállásáról. Az előadás keretében a fenti kérdéseket járjuk körbe, egy hosszabb távú kapcsolat reményében is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!