Bcsla most

Gyorsan és egyszerűen elérheted a legfontosabb, folyamatosan aktualizált információkat, ha az itt (lejjebb) található megfelelő gombokra kattintasz!

 MENETREND – EREDMÉNYEK 2022/2023 SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2022/2023 PÁLYARENDSZABÁLYOK  PROSPEKTUS KAPCSOLAT  EDZŐK – MUNKATÁRSAK JELENTKEZÉS

A gólszépségversenyünk győzteseit díjaztuk!

A Békéscsaba 1912 Előre SE U17-es csapata Magyar Kupa mérkőzésen fogadta a DVTK együttesét február 28-án. A kupamérkőzés előtt a Kórház utcai stadion sajtószobájában átadásra kerültek a 2023/2024-es szezon első félév gólszépségversenyének díjai.

 

 

Jakab Péter, a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatának vezetőedzője decemberben közösségi csoportjában együttesének őszi góljaiból szemezgetett, a kiválasztott 16 találatot pedig szavazásra bocsátotta. A szakember a mezőny öt legszebb gólját (amelyben egy U17-es találat is szerepel) a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia közösségi oldalán is megmutatta, ezzel egy újabb versenyt hirdetve. A szavazók december 22-ig adhatták le voksaikat a Molnár MárkóCservenák CsabaBacsa KrisztiánRózsavölgyi Márton és Pusztai Olivér által szerzett találatokra.

 

 

A gólszépségversenyt végül toronymagasan, 205 szavazattal az U17-es kupamérkőzésen esett találat nyerte, Molnár Márkó és az asszisztot jegyző Göblyös Sándor pedig stílusosan egy Magyar Kupa mérkőzés előtt vehette át az ajándékul szolgáló felszerelést és az oklevelet Jakab Pétertől és Szekeres Lajos szakmai vezetőtől.

Szekeres Lajos gratulált a játékosoknak és elmondta, a gólszépségversenyt a klub szeretné hagyománnyá tenni, így a júniusi pihenő előtt a 2023/2024-es szezon második félévének góljait is szavazásra fogják bocsátani.

A nyertes találat:

 

 

Szolnokon gyakorolta a focit az U9-es együttes

 

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia U9-es csapata a szolnoki XXI. Kolláth Béla Emléktornán lépett pályára február 24-én.

A Lukács László vezette együttes kilenc játékossal utazott a 16 csapatot felvonultató tornára. A lila-fehér gárda a Jászfényszaru VSE, a Szolnoki MÁV UPFC, a Tiszaföldvári VSE, a Szajol KLK és a Hódmezővásárhelyi FC gárdáival nézett szembe. 

Lukács László elmondta, összességében egy nagyon hasznos napon van túl csapatával. 

– Az első két mérkőzésen két, viszonylag jobb csapat ellen játszottunk. A különbség annyi volt, hogy ők nagyobb sebességgel közlekedtek a pályán. Az utolsó három mérkőzésen már végig dominált a csapat, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Itt már voltak kreatív megoldások is és szép, gyors labdavezetések. Összességében hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk, a hibáinkból szeretnénk tanulni és ezeket a hibákat a jövőben szeretnénk kijavítani – értékelte a tornát a korosztályos edző. 

A csapat tagjai: Csongrádi Márk, Hrabovszki Máté, Pásztori Dominik, Seres Benett, Sipaki Noel, Szabó Milán Mihály, Timár Alex, Varga Dániel és Zahorán Balázs. 

Továbblépett a kupában az U17-es csapat

A Békéscsaba 1912 Előre SE U17-es csapata a Magyar Kupa 4. fordulójában a DVTK együttesét fogadta február 24-én. A lila-fehér gárda Jass Nándor 14. percben szerzett góljával, igazi csapatmunkát bemutatva gyűjtötte be győzelmét és lépett a kupasorozat következő etapjába.
Bővebb összefoglalóval később jelentkezünk!

Győzelemmel rajtolt az Előre U17-es csapata – Behir.hu

 

Az U17-es labdarúgó bajnokság első tavaszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre SE csapata a KTE LA együttesét látta vendégül február 24-én. A csabai akadémia ezen korosztálya jelenleg az alap csoportban szerepel – írja a behir.hu oldala.

A szombati találkozót a hazai gárda kezdte jobban, ám kicsit idegesen és kapkodva építette támadásait. Negyedóra elteltével megnyugodott a társaság és fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását. Ennek a 30. percben meg is lett a gyümölcse, amikor Jass Nándor volt eredményes – olvasható a bejegyzésben.

A teljes cikk itt olvasható.

A hétvégi rajtra készülnek az akadémia csapatok

Hétfőn is teljes erőbedobással készülnek a korosztályos csapatok a 4-es Honvéd utcai komplexumban. A korosztályos együttesek a hétvégén már bajnoki fordulókat játszanak, így már a mérkőzésre hangolódás volt a főszerepben. A műfüves center pályán az U14-es, az U15-ös, az U16-os és az U17-es gárdák végezték gyakorlataikat.