Eredményes Interliga U9

Békéscsaba LA- Békéscsaba UFC 12-1
BLA – UTA Arad 3-1
BLA – L-it Szeac 5-4

Góllövők:Schneider 9, Petri 3, Hunyadi 2, Mezőfi 2, Oláh, Szalai, Urbán, Boldis

Gyuris Zoltán edzői értékelése: Tökéletes idő volt a labdarúgásra szombat délelőtt, az idei utolsó Interliga játéknapján. Egy jól sikerült bemelegítés után, szinte rögtön a kapujához szögeztük az ellenfelünket az első mérkőzésen. Szebbnél-szebb gólokat lőttünk, és szemmel láthatóan minden játékos élvezte a játékot. A második mérkőzést a bajnokság egyik legjobb csapata ellen játszottuk, és magabiztos játékkal, egy-két egyéni villanásnak köszönhetően győzni tudtunk.  A harmadik mérkőzésen súlyos hibákból korán hátrányba kerültünk, a félidőben 3:0-ra vezetett ellenfelünk. A szünetben sikerült rendezni a sorokat és nagyot küzdött a csapat a második játékrészben. Nem volt elveszett labda, a játékosok beleadtak mindent a pályán, így sikerült megfordítanunk a mérkőzést.  Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez! A szezont a bajnokság második helyén zártuk.

Meggyőző siker U14

Békéscsaba LA – Tiszakécske 9-0 (5-0)
Góllövők: Kiss L. 5, Varga J. 1, Marik S. 2, Isaszegi B. 1

Kéri Roland edzői értékelése: A mérkőzés egészét végig uraltuk, rengeteg támadást vezettünk. Az őszi mérkőzésünkhöz képest sokkal jobb volt a játék képe. Egyetlen negatívum a 38 kapura lövés és az ebből elért gólok számának aránya, ehhez még jöttek az utolsó elrontott passzok is… Összességében meggyőző siker volt, és készülünk a záró bajnokira! 

Keret: Engelhardt Á., Cservenák Cs., Zahorán Á., Lőrinci A., Isaszegi B., Varga J., Nagy K., Engedi K., Szilágyi G., Marik S., Mágocsi B., Kiss L., Borbély M., Werle Z., Borombós M., Szombathelyi B., Belicza Á.

 

Nehéz mérkőzésre számítottunk U19

Békéscsaba LA – Kaposvár 1-3 (1-0)

Gólszerző: Fodor

Mai ellenfelünk a tabella első harmadában helyezkedik el, ezért nehéz mérkőzésre számítottunk, ami beigazolódott a mérkőzés folyamán. Ezen tények ellenére, jól indult számunkra a mérkőzés , hiszen egy szép támadás végén, megszereztük a vezetést a 8.percben , Fodor révén. További lehetőségeink is voltak az első félidőben, de az ellenfélnek is adódtak helyzetei, de jól álltunk a lábunkon… Második félidő elején sajnos egy nagy védelmi hibánk folytán az ellenfelünk kiegyenlített, ami meghatározónak bizonyult, annak ellenére, hogy nagy helyzeteket hagytunk ki , ellenfelünk újabb gólt ért el , majd a mérkőzés vége előtt eldöntötte végleg a mérkőzés kimenetelét és a három pont sorsát.

Szenti Zoltán edzői nyilatkozat: 

Partiban voltunk a Kaposvárral, legalább egy döntetlent megérdemeltünk volna, de sajnos újra az egyéni hibák előjöttek és döntőnek bizonyultak.

Interliga győztes az U11

BLA-BLA (ufc) 6:0
BLA-Uta Arad 7:0
BLA-Lit-Szeac Szeged 6:1

Gólszerzők: Jass 5, Igricz 4, Nagy 3, Csikós 2, Purzsa 2, Zahorán 2, Göblyös

A képről Sinka Dániel hiányzik.

Gratulálok a csapatomnak az egész interliga szezonban nyújtott teljesítményéhez. 
28 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereséggel ( 211-24 gólarány) nyertük meg toronymagasan az interligát! – Sajben Gábor edzői értékelése.

 

 
 

Nagy csatában győzött az U17 Zalaegerszegen

Zalaegerszegi TE – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Bukor, Dávid.
 
 
Jól kezdtük a mérkőzést, már a 15.percben megszereztük a vezetést egy nagyszerű kontra végén, melyet Bukor Zoli váltott gólra. Ezután kiegyensúlyozottá vált a mérkőzés. A félidő közepén kihagytunk két ziccert, majd ZTE lőtt kapufát egy átlövésből. A félidő hajrájában Styecz lépett ki egyedül, de a kapufára lőtte a ziccerét. 
A 2. félidőt rosszul kezdtük, már a 3.percben gólt kaptunk egy a védővonalban eladott labdából.
Ezután fokozatosan tértünk magunkhoz és sorra dolgoztuk ki a nagy helyzeteket, melyből Dávid Zoli belőtt egyet, amivel megnyertük ezt a rekkenő hőségben lejátszott bajnokit. – Marik László edzői értékelése.