Edzőmérkőzés Hajdúböszörménnyel U14

Hajdúböszörmény – Békéscsaba LA 0:5 (0:0)

Gól: Kiss 4, Varga

Kéri Roland edzői értékelése:

­Az edzőmérkőzés célja a csapat jelenlegi állapotának a felmérése volt. A találkozó teljes mértékben hozta a várakozásokat, mely az eredményre nézve nem látszik. Nagyon jó erőkből álló és támadó játékot játszó csapattal találkoztunk. Az első félidőben visszafogottan játszottunk, valamint sok lehetőséget hagytunk az ellenfél számára elsődlegesen saját hibáinknak köszönhetően. Második félidő a személyi változások és a szerkezeti átállásnak köszönhetően határozott és jó játékot hozott, mely gólokban is megmutatkozott. Összességében egy jó iramú, játékban szoros mérkőzést sikerült megnyernünk, a csapatszintű jó hozzáállásnak köszönhetően. Gratulálok a srácoknak!

 

Keret: Belicza Á., Zahorán Á., Kurucz Á., Mágocsi B., Lőrinci A., Nagy K., Borbély M., Kiss L., Marik S., Szombathelyi B., Ribár T., Engedi K., Kovács M., Cservenák Cs., Engelhardt Á.

 

 

Elindult a Tehetség Program

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia szervezésében a Tehetség Program keretében elkezdődtek az egyéni képzések az u18-19 korosztályban. Az első alkalom Jakab Péter szakmai vezető és Makra Zsolt Békéscsaba Előre 1912 pályaedző vezetésével zajlott.

A program során a kiválasztott futballisták 12 héten keresztül heti két alkalommal plusz edzéseken vesznek részt. Ebben a szezonban még az U14-15-16-17 korosztályos gyerekek is részt fognak venni.

A program keretén beleül tervezünk futballistáinknak egyéni képzéseket, közös válogatott illetve NB1 élő mérkőzések látogatását, szakmai angol tanulást, szabadidős és kulturális programokat (közös múzeum látogatás, színház, mozi,) sportolói táplálkozással és viselkedéssel kapcsolatos előadásokat.

 

 

Mentés

U7 és az U9 Szeghalmon sportfesztiválon játszott

2017.09.16-án rendezték meg Szeghalmon a Békéscsaba UFC Alközponthoz tartozó 10 egyesület számára az őszi idény első csoportfesztiválját a Bozsik Egyesületi Program keretében. A Békéscsaba 1912 Előre SE és a Békéscsaba UFC legfiatalabb játékosai tehát Szeghalomra utaztak a hétvégén. A felújított szeghalmi stadion első osztályú környezetet biztosított az U7 – es és az U9- es korosztály, a felkészítő edzők és a szülők, kísérők számára. A fesztiválon állomásról – állomásra jártak a gyerekek, melyeken izgalmas feladatokat oldottak meg, továbbá sok – sok játék szerepelt a programban. A foglalkozások végén voltak olyan játékosok, akiket külön kiemelt az edzőjük, Ők oklevelet és táblás csokoládét kaptak. Viszont semelyik játékos nem tért haza üres kézzel, hiszen minden résztvevő egy sportszeletet kapott ajándékba a szervezőktől.

 

 

Fölényes győzelmet aratott az U15

Békéscsaba LA- Füzesgyarmat 12:0 (5:0)

Góllövők:Jánovszki 3,Pásztor2,Nagy K 2,Kovács Zs,Farkas,Palik,Sinkó,Puskás,Öngól,Zsótér

Szarvas András edzői értékelése: Ezen a mérkőzésen is sok gólt szereztünk és megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű ellenfél felett. Sajnos a mai napon is nagyon sok gólhelyzet maradt kihasználatlanul. Mindkét félidőt rossz felfogásban kezdtük, nem voltunk elég koncentráltak. Több hiba csúszott a támadó játékunkba. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez. 

 

 

U14 ismét győzött

U14 Füzesgyarmat – Békéscsaba LA 0:5 (0:1)

Góllövők: Kiss L. 4, Kiss G

Kéri Roland edzői értékelés: A mérkőzés egészében rengeteg támadást vezettünk, 35 feletti kapuralövési kísérletünk volt, melyből majd 20 alkalommal el is találtuk azt. Ennek tükrében az eredmény nem túl hízelgő a csapatra nézve. Ezeken a mérkőzéseken is teljes erőbedobással, akarattal, alázattal kell játszanunk.