U14 és U15 csapataink az NBI-es bajnokságban kezdik a szezont

 

Az U14-es csapatunk a rájátszás utolsó körében egy góllal maradt le az Olasz Focisulival szemben, a feljutásért folytatott küzdelemben. Volt ellenfelünk nem tudja vállalni az első osztályban való szereplést. Az MLSZ által meghatározott országos rangsorban, eredményei alapján a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia következik, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség klubbunkat kérte fel a kiemelt bajnokságban való indulásra. A csapataink és edzőik egész évben úgy dolgoztak, hogy ettől a bajnokságtól az első osztályban indulunk majd, így nem ért váratlanul minket a felkérés, ami szerintünk is minket illet az elvégzett munkánk és mutatott erednényeink alapján! Az Akadémia U14 és U15-öseinek a következő bajnoki évadban tehát az ország legjobb korosztályos labdarúgóival kell felvenni a versenyt, ahol többek között a Ferencváros, Honvéd, Puskás Akadémia, Videoton, MTK csapatai lesznek az ellenfelei. Csapataink és Akadémiánk büszkén vállalja, ezt a nagyszerű kihívást! Hajrá Lilák! Hajrá Csaba!

Békéscsaba- Olasz Focisuli 2018.06.22. mérkőzés

U10 csapatunk évzáró bulit tartott

A tegnapi napon megtartottuk az évzáró bulinkat, ami egy közös gyerek-szülő focival kezdődött. Ezek után egy rövid értékeléssel zártam az évet, ahol elismerő emléklapban részesül Szabó Imre (a legtöbb edzésen részt vett játékos), a gólkirály (Benyovszki Ádám), a legtöbb percet játszott játékos (Kovács Tamás) és a legjobb osztályzatban részesült játékos (itt holtverseny alakult ki Kolarovszki Martin és Komlósi Rupert között).
A díjazottak elismerése után röviden beszéltünk a jövőről, majd elfogyasztottuk a Dankó Béla által felajánlott és elkészített vad pörköltet.
A buli közben elfogyasztottuk a szülők által készített finomságokat, büntető párbajt rendeztünk és szurkoltunk a VB meccseken. 

Mindent megtettek a továbbjutás érdekében U14

Békéscsaba LA – HTE Olasz FS 3-1 (2-1)
Góllövők: Isaszegi B.,Kiss L. 2,

Kéri Roland edzői értékelése:  A mai mérkőzéshez teljes mértékben gratulálni tudok a csapatnak, mindent megtettek a továbbjutás érdekében. Teljesen megérdemelten nyerték meg a visszavágót, a kapott gól után is volt lehetőségünk a továbbjutásra. A párharcot az első mérkőzésen veszítettük el. Minden játékosnak gratulálok a szezonban mutatott teljesítményhez, valamint köszönet a sok segítségért az ebben résztvevőknek. Végül köszönöm a stáb tagjainak az éves munkát!  

 

 

A városházán hétfőn tartotta éremátadó ünnepségét a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Az U12-es, U13-as, U14-es, U15-ös bajnokcsapatok és az U17-es bronzérmes csapat tagjait ­díjazta az Akadémia. 

A korosztályos gólkirály labdarúgók kaptak egy-egy serleget. 

A mentorprogramban kiemelkedő teljesítményt nyújtó futballisták ajándék pólót vehettek át Boér Gábor vezetőedzőtől. (Zahorán ÁronU14,Varga Zoltán U15, Závoda Zalán U16, Váradi Ádám U17).

Válogatottban elért eredményeik alapján válogatott pólót vehettek át:Dávid Zoltán Gergő, Somogyi Pál, Lászik Milán

Gratulálunk minden labdarúgónak és edzőnek az szezonban elért eredményéhez,