Egy százalék

Támogassa adója egy százalékával a Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület utánpótlásképzését!

Klubunk a békéscsabai szurkolók és szimpatizánsok adófelajánlását kéri.

Kérünk minden békéscsabai szurkolót és szimpatizánst, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1 százalékával támogassa a Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület utánpótlás képzését.

A sportegyesület célja: klubunk hagyományainak ápolása, az utánpótláskorú sportolók emberi, erkölcsi, szellemi fejlődésének, a működés feltételeinek elősegítése, a fiatalok magas színvonalú sporttevékenységének támogatása.

Név: Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület
Székhely: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.
Adószám:
18371079-2-04​

Mentés

Hangolódunk a Vasas meccsre – U12-U13

Rendhagyó közös edzéssel hangolódott az U13 és az U12, a soron következő edzőmérkőzésre, ahol a labda természetes jelen volt, de nem a megszokott méretben és módon. Ezúttal kézilabdával hajtották végre játékosaink azokat a gyakorlatokat, melyeket egyébként focival szoktak.  A feladatok összeállításánál döntő volt, hogy mely gyakorlatokat szeretik legjobban a labdarúgók. A hangsúly ma a jó hangulaton és a csapatjátékon volt. Sok sikert kívánunk a srácoknak a holnapi Vasas elleni edzőmérkőzéshez. Hajrá Lilák!

 

U15 sikeresen zárta futsalt

Előre 1912 SE I. – Előre 1912 SE II.            4:1      Góllövők:Farkas 2, Bereczki, Szabó Sz, Zsótér
Előre 1912 SE II. – Szarvas                           11:0   
Góllövők: Kovács K 3, Kovács Zs 2, Nagy K 2, Zsótér, Kártyás, Csicsely, Furár,
Előre 1912 SE I. – Füzesgyarmat              6:0      Góllövők: Bereczki 3, Szabó Sz, Villám, Palik
Előre 1912 SE II. – Szarvas                         9:1       Góllövők: Szabó Sz 3, Furár 2, Puskás 2, Palik 2,
Előre 1912 SE II. – Füzesgyarmat            6:1        Góllövők: Kovács Zs 3, Furár 2, Csicsely

Szarvas András edzői értékelése: Nem igazán illeszkedett a torna a felkészülésünkbe, ennek ellenére a lehetőségekhez képest egy kicsit készültünk rá. A játékosok jól álltak a mérkőzésekhez, próbáltak nagy iramban játszani. Az egymás elleni mérkőzés volt a döntő, igazi presztízs csata volt. Gratulálok a fiúknak! 

Megyei Futsal Döntőt nyert az U11

BLA-Gyomaendrőd 7:1
Gólok: Zahorán 3, Jass 2, Nagy , Sinka

Jól kezdtük a mérkőzést. Szép találatokkal hamar nagyobb előnyre tettünk szert. Mind a 11 mezőnyjátékosomnak ugyanannyi játéklehetőséget tudtam adni. A második félidőben akadozott a játékunk, kevesebb helyzetet is sikerült kialakítani. A mérkőzés ezen szakaszában a gyomai csapat nem adta fel és megmutatta, hogy nem érdemtelenül jutottak a megyei döntőbe és sok ügyes gyereket foglalkoztatnak magas színvonalú munkával. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok a tavaszi szezonhoz.
 
BLA-OMTK ULE 4:2
Gólok: Zahorán, Sinka, Nagy 2
 
Az Orosházi csapattal mindig nagy presztízs mérkőzést vívunk, ami annak tudható be, hogy nagyon ügyes korosztály alakult ki náluk is. Kiváló kapusuk és egy kivételes képességű mezőnyjátékos mellett sok ügyes gyerek van a csapatukba. A mai mérkőzést mi kezdtük jobban a félidőben már 2-0-ra vezettünk, de még a góljaink szerzése után a gólörömökben is érezhető volt, hogy nagy a feszültség a gyerekeimben. A második félidőt borzalmasan kezdtük. Rengeteg hibával játszottunk, kapkodtunk. Két elkerülhető góllal egyenlíteni tudott az ellenfél. Ugyan hatalmas helyzetek maradtak ki mindkét oldalt vagy a két kapus védett nagyokat, végül nekünk sikerült megszereznünk a győztes gólt egy egyéni villanással. Majd egy kontratámadással bebiztosítottuk a győzelmet. Nagy küzdelem folyt a pályán,de szabálytalanság elvétve akadt csak, sportszerű mérkőzésen sikerült újra legyőznünk az orosházi csapatot, amit nem biztos, hogy ma érdemeltünk meg a legjobban, de büszke vagyok csapatomra, hogy gyengébb játékkal is sikerült elérni a területi döntőbe jutást. További sok sikert kívánok az Orosháza csapatának is a tavaszi szezonhoz. – Sajben Gábor edzői értékelése.
 
Gratulálunk a csapatnak és az edzőnek !!!!!
 
A csapatképről kimaradt betegség miatt Tóth Patrik és Antal Zsombor.

U13 nem tudott egyenlíteni Arad ellen

BLA – ATLETICO  ARAD 1-2 (1-1)

Góllövő: Werle Z. 

Kovács Tibor edzői értékelés:  Ismét egy jó csapattal meccseltünk. A novemberi kinti mérkőzéshez képest bátrabban, domináltabban  játszottunk, még az első percben kapott gól ellenére is egyből támadólag léptünk fel. A mérkőzés végéig ebben a szellemben fociztunk. Jobb csapatok ellen az ilyen pillanatnyi kihagyások, amiket elkövettünk nem férnek bele.  

U14 Szolnok U15 ellen játszott

Békéscsaba LA U14 – Szolnok U15 3-2 (3-1)

Góllövők: Werle Z., Isaszegi B., Varga J

Kéri Roland edzői értékelése:  A hétközben felvett nagy zakó után, a szép időben lejátszott következő edzőmérkőzésünk során mondhatjuk legalább kigomboltuk azt. A következők feladata, hogy le is vegyük. A mérkőzés több periódusra is osztható. Első 15 percben az ellenfél veszélyesebb volt (meg is szerezte a vezetést), majd ezt követően átvettük a kezdeményezést és a vezetést is.  Az utolsó negyedóra ismét az ellenfélről szólt elsősorban.

 

Keret: Papp Zs., Zahorán Á., Borbély M., Marik S., Engedi K., Cservenák Cs., Engelhardt Á., Szilágyi G., Isaszegi B., Varga J., Werle Z., Borombós M., Mágocsi B., Nagy K., Kovács M.